Een kameleon kijkt eerst naar zijn omgeving en past zich daarop aan.

Hij richt zich niet op 1 jachttechniek maar op de beste.

SALES

TRANSFORMATIESESSIE

Bob begint te vertellen over zijn werk in een winkel. De leveringen moeten nog ingeboekt worden en de ploeg van gisteren heeft niet goed afgesloten. De hotspots moeten opnieuw ingedeeld worden en er zijn vanochtend ook al klanten geweest die een rommeltje van de sales-tafel gemaakt hebben. Bob moet dus opruimen, administratie doen en nadenken over wat nou op de hotspots moet. Dan komt er ook nog een klant binnen. Pfoe, dat komt eigenlijk heel slecht uit. Zou hij de tijd vinden om zijn klant goed te kunnen helpen? 


Maarten heeft net zijn vakantiegeld binnen en zijn vriendin is aan het werk. Hij heeft een dagje vrij en wil shoppen voor de tuin en misschien scoort hij ook wel een nieuwe outfit. Hij komt de laatste tijd niet graag meer in de stad op zo'n rustige dag. Dan voelt het allemaal een beetje kil aan. Liever lekker anoniem op een drukke zaterdag. Maar alleen shoppen bevalt hem ook wel omdat hij dan niet naar de lievelingswinkels van zijn vriendin hoeft. Het vakantiegeld brandt in zijn zak. Op welke teleurstellingen stuit hij in de winkelstraat? Zou online shoppen een oplossing zijn? Of toch niet?

Nan sluit de voorstelling af en geeft zijn visie op retail. Stenen winkels zijn de toekomst. Maar wat moeten we daarvoor doen? Gastvrijheid in retail is een hot item. De customer journey lijkt zo lastig te vertalen naar de vloer, maar dat het magisch makkelijk is, dat bewijst deze voorstelling. Wat zijn de goede voorbeelden en wat kunnen we daarvan leren? 

 

Deze voorstelling is geen reclamepraatje voor online shopping. Integendeel. Het gaat het om het juiste kameleon-gedrag

Hoe bereid je je voor op je werk als verkoper? Verkopen is de leukste topsport!

 

Wil je graag een voorstelling op maat? Heb jij andere salesthema's die je graag in de spotlights wilt zetten?

Ook dat kan natuurlijk. Stuur gewoon een berichtje.

Duur: ca. 60 minuten
Kosten: € 1950

CONTACT

Laat wat van je horen!

Kameleon Transformaties

  • Facebook - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle
  • YouTube - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle

Bij het maken van deze site werden geen dieren gebruikt.